Over Silencio

zanger | acteur

Op jonge leeftijd ontwikkelde ik een grote passie voor zingen en acteren. Na verschillende schoolproducties en workshops heb ik geauditeerd voor de opleiding Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem waar ik in 2014 afstudeerde.

Tijdens mijn studie kreeg ik zang- en interpretatielessen van o.a. Elena Vink, Jeroen Phaff, Jet Pit en Jeroen van Delft en spellessen van Jan van Eijndthoven, Ruurt de Maesschalck en Caroline Almekinders. Daarnaast heb ik Masterclasses gevolgd van Pia Douwes, Eddy Habbema en Tony Neef.

Tijdens mijn studie zong en speelde ik bij o.a. Theatergroep Kwatta, Meesters en Gezellen en Introdans Vier40. Daarnaast liep ik stage bij Het Koninklijk Concertgebouw waar ik de rol van Tony speelde in de musical West Side Story. 

Op dit moment speel ik de rol van Mufasa (understudy) en ensembleswing in Disney’s The Lion King (Stage Entertainment Nederland). Daarvoor speelde ik bij Theater M-Lab (Dogfight en M-Lab in Concert), Scratch this Musical (Marius in Les Misérables, Andrew Lloyd Webber Scratch), Theater de Plaats (Onder het Melkwoud en Matteüs Junior 17/18/19) en zong ik als solist bij o.a. tijdens het Kruikenconcert 2017/2018 en als backingvocal bij Helmut Lotti (Comback Tour & Soul Classics in Symphony).  

Als zanger ben ik verbonden aan a capella theatergroep The Jukebox Boys, waarmee ik door het hele land optreed (o.a. Toppers in Concert en Q-Music).

docent | dirigent | events

In 2015 heb ik mijn eigen zangstudio opgericht. Sinds 2017 geef ik les in een studio aan de Velperweg in Arnhem. Ik geef hier, naast mijn werk als zanger en acteur, zanglessen en vocal coaching aan iedereen vanaf 9 jaar.

Als docent musical/muziektheater ben ik verbonden aan De Vloer –  school voor podiumkunsten in Arnhem, werk ik als muzikaalleider en dirigent bij verschillende koren en amateurvereniginge en heb ik gewerkt als Docent Theater bij VMBO ’t Venster in Arnhem.

Daarnaast heb ik ervaring als productie-assistent  (o.a. Theater M-Lab in Amsterdam) en ben ik betrokken geweest bij de organisatie van diverse culturele evenementen (Introductie ArtEZ, Afstudeerfestival ArtEZ Muziektheater,