Zangles in Arnhem – Zangstudio Silencio Pinas

Zangles in Arnhem bij Silencio Pinas!

meer info

15% korting op je eerste lespakket! Vraag een gratis proefles aan!

Zangstudio Silencio Pinas

Ben jij op zoek naar zangles in Arnhem? Kom dan zingen in mijn zangstudio. Naast mijn liefde voor het theater heb ik ook een grote passie om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Ik vind niets leuker dan om kennis, ervaring en plezier met anderen te delen. Door met verschillende stemmen te werken leer ik zelf iedere dag meer over mijn eigen stem. In mijn lespraktijk is iedereen welkom vanaf 9 jaar om te leren zingen. Dit kan één-op-één maar ook als groep!

Wie gingen je voor?

“Ik ben twee jaar geleden begonnen met zangles om over mijn solo angst heen te komen. Één op één zangles vond ik heel intimiderend. Silencio heeft mij gestimuleerd om voluit te zingen en alle facetten van mijn stem te gebruiken. Nu heb ik de stap naar het conservatorium genomen en heeft Silencio mij ondersteund bij de voorbereiding van de audities. Zijn lessen hebben gemaakt dat ik de stap naar het conservatorium heb durven zetten en dat ik komend jaar mag beginnen op een vakopleiding zang.”

Sacha Evers

“De lessen met Silencio waren precies wat ik zocht in een zangles, hij luisterde goed naar wat ik met een liedje wilde en wist ook goed hoe wij er samen naar konden werken. De les had een goede balans tussen theorie en praktijk, zo wist ik ook hoe en wat ik precies moest doen en al deed. Naast al dat, was het ook gewoon heel gezellig, ik ging met veel plezier naar de lessen en hij straalt uit dat hij het ook met veel liefde doet”

Anne Sliphorst

“Ik heb alweer twee jaar les bij Silencio. Dat bevalt erg goed! Met zijn hulp heb ik enorme sprongen kunnen maken in het onder de knie krijgen van zangtechniek in heel diverse stijlen. Waarom ik les bij hem fijner vind dan bij andere docenten is omdat hij out of the box denkt en steeds weer nieuwe manieren vindt om mij iets uit te leggen of zelf te laten ervaren. Net zolang tot ik het snap”

Valerie Thomassen

“Ik kende Silencio vrij kort toen ik begon met zanglessen bij hem. Kwam erin via een kennis van mij, die mij een aantal tips gaf over hoe hij werkt en is als een zangleraar. Silencio is niet de doorsnee zangdocent zoals vele zijn. Hij gaat verder, geeft je net dat extraatje meer waardoor je merkt dat hij er écht voor je is. Dankzij Silencio heb ik niet alleen meer techniek en bravoure in een korte tijd in mijn stem gekregen. Zelfs ben ik gecast in High School Musical! Omdat Silencio je dat extraatje geeft, wat je soms nodig hebt.”

Pierre Simon Thomas
meer info

Zangles of Vocal Coaching

Zangles

Zing jij al jaren onder de douche, in de auto of op de fiets, heb je geen zangervaring of zing je in een koor maar weet je eigenlijk niet goed wat de dirigent bedoelt met ademsteun? Dan zijn zanglessen dan iets voor jou!


In de zanglessen bekijken we samen hoe de lessen eruit gaan zien en staat jouw leerdoel centraal. Wat is je ervaring, wat zijn je doelen en welke stijlen zing je graag.


Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in de les en dat gaat het best wanneer je zelf aangeeft wat je graag zou willen bereiken met de lessen.

Vocal Coaching

Heb je al zangervaring en ben je opzoek naar een uitdagende vocal coach die jou doelgericht kan begeleiden?


Niets is lastiger dan jezelf corrigeren of jezelf iets nieuws aan leren ookal heb je veel ervaring als zanger of zangeres. Het is daarom verstandig om je stem te blijven trainen en een vocal coach op te zoeken. Diegene kan dan kritisch naar je stem luisteren en de problemen die je ervaart tijdens het zingen helpen oplossen.

In de coaching sessies staat jouw stem centraal. Met elkaar stellen we een passend coachingstraject samen en help ik je door bouwen jouw eigen talent en ambitie.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven van de lespakketten. Je kunt kiezen voor lespakketten van 5, 10 of 20 lessen van 30 of 45 minuten. Het is ook mogelijk om een losse les aan te vragen.

*over lessen aan kinderen en jongeren tot 21 jaar wordt geen btw berekend.

Waar?

De zanglessen vinden plaats in mijn eigen studio aan de Velperweg in Arnhem

[]

Zangstudio Silencio Pinas

Adres:

Velperweg 25, 6825 BC Arnhem

Follow us: