Zangstudio Silencio Pinas

Zangles in Arnhem bij Zangstudio SILENCIO
PINAS

meer infoCovid-19 maatregelentarieven

Zangstudio Silencio Pinas

Ben jij op zoek naar zangles in Arnhem? Kom dan zingen in mijn zangstudio. Naast mijn liefde voor het theater heb ik ook een grote passie om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Niets is leuker dan kennis, ervaring en plezier met anderen te delen. Door met verschillende stemmen te werken leer ik zelf iedere dag meer over mijn eigen stem. In mijn lespraktijk is iedereen welkom vanaf 9 jaar om te leren zingen. Dit kan één-op-één, met z’n tweeën maar ook als groep!

Maatregelen omtrent
Covid-19

Ook bij Zangstudio Silencio Pinas zijn er verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus te beperken. Hieronder lees je de belangrijkste maatregelen:

– Leerlingen met verkoudheidsklachten en/of koorts kunnen op de dag zelf hun les kosteloos annuleren.

– Het lesrooster is dusdanig opgesteld zodat er geen kruisend verkeer is tussen verschillende leerlingen.

– Iedereen wordt geacht zijn of haar handen te wassen bij aankomst in de studio.
– In de studio is 3 meter afstand gecreëerd tussen de docent en de leerling.
– Er worden geen lesmaterialen uitgeleend of gewisseld tussen de docent en de leerling
– Alle contactoppervlakken in de studio worden voor en na iedere leerling gedesinfecteerd. 
– In de studio is een luchtverversingsinstallatie aanwezig. De ruimte wordt na iedere leerling geventileerd.


Wie gingen je voor?

“Ik ben twee jaar geleden begonnen met zangles om over mijn solo angst heen te komen. Één op één zangles vond ik heel intimiderend. Silencio heeft mij gestimuleerd om voluit te zingen en alle facetten van mijn stem te gebruiken. Nu heb ik de stap naar het conservatorium genomen en heeft Silencio mij ondersteund bij de voorbereiding van de audities. Zijn lessen hebben gemaakt dat ik de stap naar het conservatorium heb durven zetten en dat ik komend jaar mag beginnen op een vakopleiding zang.”

Sacha Evers

“De lessen met Silencio waren precies wat ik zocht in een zangles, hij luisterde goed naar wat ik met een liedje wilde en wist ook goed hoe wij er samen naar konden werken. De les had een goede balans tussen theorie en praktijk, zo wist ik ook hoe en wat ik precies moest doen en al deed. Naast al dat, was het ook gewoon heel gezellig, ik ging met veel plezier naar de lessen en hij straalt uit dat hij het ook met veel liefde doet”

Anne Sliphorst

“Ik heb alweer twee jaar les bij Silencio. Dat bevalt erg goed! Met zijn hulp heb ik enorme sprongen kunnen maken in het onder de knie krijgen van zangtechniek in heel diverse stijlen. Waarom ik les bij hem fijner vind dan bij andere docenten is omdat hij out of the box denkt en steeds weer nieuwe manieren vindt om mij iets uit te leggen of zelf te laten ervaren. Net zolang tot ik het snap”

Valerie Thomassen

“Ik kende Silencio vrij kort toen ik begon met zanglessen bij hem. Kwam erin via een kennis van mij, die mij een aantal tips gaf over hoe hij werkt en is als een zangleraar. Silencio is niet de doorsnee zangdocent zoals vele zijn. Hij gaat verder, geeft je net dat extraatje meer waardoor je merkt dat hij er écht voor je is. Dankzij Silencio heb ik niet alleen meer techniek en bravoure in een korte tijd in mijn stem gekregen. Zelfs ben ik gecast in High School Musical! Omdat Silencio je dat extraatje geeft, wat je soms nodig hebt.”

Pierre Simon Thomas

Zangles of Vocal Coaching

Zangles

Zing je voor je plezier al jaren onder de douche of in de auto? Zing je in een koor maar begrijp je eigenlijk niet wat de dirigent bedoelt met ademsteun? Heb je weleens gehoord van begrippen als ‘belten’ of ‘vibrato’ maar heb je geen idee hoe je dit op een gezonde manier kunt ontwikkelen? Dan zijn zanglessen dan iets voor jou!

Wat is je startpunt, wat zijn je doelen en welke stijlen zing je graag? Aan de hand van verschillende zangmethoden (EVT, CVT, UVS) gaan we samen een antwoord zoeken en werken we richt aan datgene wat jij wilt bereiken.
In de zanglessen bekijken we hoe de lessen eruit gaan zien en staat jouw leerdoel centraal. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in de les en dat gaat het best wanneer je zelf aangeeft wat je graag zou willen bereiken met de lessen.

Vocal Coaching

Heb je al zangervaring en ben je opzoek naar een uitdagende vocal coach die jou doelgericht kan begeleiden?

Niets is lastiger dan jezelf corrigeren of jezelf iets nieuws aan leren ookal heb je veel ervaring als zanger of zangeres. Het is daarom verstandig om je stem te blijven trainen en een vocal coach te zoeken. Ik kan kritisch naar je stem luisteren en de problemen die je ervaart tijdens het zingen helpen oplossen.

In de coaching sessies staat jouw stem centraal. Ik beschik over kennis van verschillende zangmethoden en tehcnieken en met elkaar stellen we een passend coachingstraject samen en help ik je verder te bouwen op jouw eigen talent en ambitie.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven van de lespakketten. Je kunt kiezen voor strippenkaarten van 5 of 10 lessen waarbij je wekelijks of tweewekelijks 30 of 45 minuten les krijgt. Het is ook mogelijk om één of meerdere losse les af te spreken.
Speciaal voor jongeren tot 21 jaar en voor studenten bied ik een gereduceerd tarief!

*10-strippenkaarten zijn in één keer of in twee maandelijkse termijnen te voldoen

Waar?

De zanglessen vinden plaats in mijn studio aan de Velperweg in Arnhem en ligt op ca. 350 meter lopen van station Arnhem Velperpoort. Op het terrein voor de ingang van de studio is gratis parkeergelegenheid.

[
]

Zangstudio Silencio Pinas

Adres

Velperweg 25a, 6824 BC Arnhem

Socials: